2011-11-07 13:20:56• hírek • MTI

De Niro alakítja a készülő Madoff-filmben a csalót

Robert de Niro alakítja a 150 évre bebörtönzött Bernie Madoffot a hírhedt Wall Street-i csalóról szóló filmben.

A produkcióhoz az HBO megvásárolta a jogokat a Truth and Consequences: Life Inside the Madoff Family (Igazság és következmények: élet a Madoff családban) címmel a közelmúltban megjelent könyvnek, amely Madoff fiának, Andrew-nak és a família más tagjainak közreműködésével készült.

A The Daily Telegraph vasárnapi beszámolója szerint a 68 esztendős Robert de Niro kapta az egykori pénzügyi szakértő szerepét, aki a becslések szerint 50 milliárd dollárral vágta át a befektetőket. Az üzletember éveken keresztül az orruknál fog vezette a befektetőket. Kiemelkedően magas, évi 10-12 százalékos hozamot ígérve vonzott magához bankokat, befektetési alapokat és magánszemélyeket egyaránt, és mindig az új befektetésekből fizette ki az előző befektetői kört. Meghamisította cége papírjait, hogy elrejtse ügyfelei elől a veszteségeket.

A rács mögött ülő Madoff-fal tavaly szakított a családja, miután 2010 decemberében legidősebb fia, Mark öngyilkos lett, mert nem bírta elviselni a szégyent, hogy apja több ezernyi befektetőt károsított meg. A megjelent életrajz szolgál a film egyik forrásául. De Niro Tribeca Productions cégével is szerepet vállal a produkció megszületésében - írta a telegraph.co.uk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: